EU CRED ÎN CERUL MEU

Eu cred în propriul meu cer. Mai cred în îngeri şi în rai. Cu fiecare drumeţie a mea, îmi însufleţesc cu  îndumnezeire raiul meu, îngerii mei şi cerul meu. Mai cred că în această viaţă trebuie să ne umplem sufletul de o stare de bine, de bunătate, de frumos,  de încântare, ca sa ne merităm “moartea” numită de unii “casa sufletului”

Cum nu vreau să-mi trimit sufletul la “casa lui”, atunci când o fi să fie, aşa cum mi-a fost dat, fără să simtă că a trecut prin astă lume, mâine voi mai pleca să-l bucur, să-l plimb, să-l răsfăţ şi să-i arăt cât este de important pentru mine.  Cu aceste mici bucurii pe care i le dedic sufletului meu, îmi înlătur toate fricile, chiar şi aceea de moarte. De fapt, o doare la bască pe moarte de frica mea. Când o vrea ea, tot va veni.

Şi ca să fiu pregătită s-ar găsi destui “academicieni – doctori –ingineri”care să încerce să mă convingă, că de acum încolo moartea e un nou început. Poate mi-ar arăta  zâmbind, cu ce săpun devine funia mai alunecoasă, sau care priză are găurile pe măsura degetelor mele. M-ar îndemna să mă uit în buletin sau în Certificatul de handicap, că poate mă voi resemna şi o voi aştepta  să vină cu sacoşa doldora de fericire.

Ca sufletul să primească un ciob de fericire, trebuie să-l merite.

Nu cred că după o viaţă goală poţi avea un sfărşit plin cu ceea ce n-ai avut aici, sau nu ai preţuit ce ai avut aici.

Abia aştept suflete, să-ţi dau ceea ce meriţi.

 La întoarcere, sufletul meu va veni cu o spuză de poveşti despre, unde, când şi cum.

 

Reclame

Autor: clipederaidiniadulmeu

Sunt picătură de lumină şi mă scurg din geana unui înger fără aripi, mă scufund în focul iadului pentru a mă evapora şi mă ridic la cer să primesc binecuvantarea divină printr-o caldă ploaie de vară şi cobor apoi pe pământ pentru a săruta clipe de rai. Cred în puterea mâinilor mele,a sufletului curat şi a iubirii aproapelui. Cred în curaj şi verticalitate,în zâmbet, în sinceritate şi devotament, în ajutor, în compasiune şi omenie. Si da, cred cu tărie în puterea minţii mele.

15 gânduri despre „EU CRED ÎN CERUL MEU”

  1. Frumoase gânduri! Mi-a plăcut mult când am citit. „Ca sufletul să primească un ciob de fericire, trebuie să-l merite…” Așa este, fericirea trebuie (pre)gustată încă de aici și mai trebuie să și luptăm pentru ea. Făcând nimic, nu putem să avem apoi pretenții, ca și cum ni s-ar cuveni totul.
    Numai bine și zile de vară pline de bucurii, vegheate de îngeri ai Cerului… 🙂

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s